Vi erbjuder personlig assistans i Stockholm

Välkommen till vår hemsida personligassistansstockholm.se

Vi erbjuder personlig assistans, ledsagarservice, avlösning, boendestöd och hemtjänst av hög kvalitet.

personlig assistans, ledsagarservice, avlösning, boendestöd, och hemtjänst

Referens om vår personlig assistans i Stockholm

”Att bli kund är bland det bättre jag gjort. Nu får jag själv välja mina assistenter och trivs jättebra med dem. Eftersom vi trivs bra så upplever jag att livet har blivit roligare. Jag rekommenderar att du blir kund, till dem som vill lyssna på mig.” //Johan

Byta utförare för personlig assistans i Stockholm?

Går du i tankarna att byta utförare för personlig assistans? Vill du byta till oss? Då hjälper vi till med bytet så det går smidigt. Det enda du behöver göra är att kontakta oss.

Ansöka om personlig assistans i Stockholm

Vill du ansöka att få någon av de andra insatserna som vi erbjuder? Då hjälper vi dig kostnadsfritt även med det.

Det enda du behöver göra är att kontakta oss så sätter vi fart…

Vi finns här för dig

Vi finns alltid tillgängliga!

Vi har kunnig personal som du gärna får ringa!

Har du frågor eller funderingar, vad det än gäller, kontakta gärna oss.
Telefon: +46844683877
E-post: info@assistansanordnare.se eller vill du hellre bli upprings av oss så klicka på telefonikonen och fyll i ditt telefonnummer.

personlig assistans boendestod

Ulla Nilsson
Vd / Verksamhetschef, boendestöd, avlöser- ledsagarservice
ulla@assistansanordnare.se

personlig assistans stockholm ledsagning

Elisabeth Nilsson
Samordnare hemtjänst och personlig assistans
elisabeth@assistansanordnare.se

Personlig assistans Stockholm – din rättighet

Vi anser att personlig assistans är en rättighet för dig som på något sätt har en funktionsnedsättning. Denna rättighet finns i LSS – lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Lagen innebär sammanfattningsvis att den som har en funktionsnedsättning och i behov av hjälp med lagstadgad rätt skall ha möjlighet att leva ett så fritt och självständigt liv som möjlig.

Vi har flest kunder i områdena Bromma, HässelbyVällingby, RinkebyKista och SpångaTensta. Men tar gärna emot kunder över hela Sverige.

Personlig assistans Stockholm – vi svarar

Kontakta så återkommer vi till dig med svar på dina frågor. Det är helt gratis att kontakta oss och vi vill gärna att fler får kunskap inom området personlig assistans

När du får personlig assistans i Stockholm

Vi är ett assistansföretag inom personlig assistans i Stockholm. Vi lever oss in och vill förstå den roll assistansen spelar roll i ditt liv som har en funktionsnedsättning. Det är din liv, din assistans och bara du bestämmer!

Vad är personlig assistans, ledsagarservice, avlösning, boendestöd och hemtjänst ?

Personlig assistans Stockholm

Personlig assistans – om du har omfattande funktionsnedsättning och inte klarar att ta hand om dig själv så kan du rätt till personlig assistans.  Det innebär att du har en eller flera personlig assistenter som hjälper dig med det du inte själv klarar av att göra. Syftet med Lss-lagen är att du ska kunna leva så normalt som möjligt.

Fördelar med vår personlig assistans i Stockholm

-Dygnet runt jour

-Telefon till kunden

-Marknadsledande villkor

-Kollektivavtal

-Gratis tillgång till advokat/jurist

-Fika när vi träffas

-Rikstäckande verksamhet

-Godkänd av IVO och arbetsmiljöverket

-Skräddarsytt avtal

-Egen kontaktperson

-Alltid snabba svar dina frågor

-95 % rekommenderar oss enligt genomförd oberoende undersökning

-Högre löner till assistenter och anhöriga för långsiktigt samarbete

-Högsta kreditvärdighet – en trygghet för kunder och medarbetare

Tillgänglig personlig assistans i Stockholm

Flera assistansberättigade har hör av sig till oss för att dem inte varit speciellt nöjda med sitt assistansbolag. Bl.a. så har de klagat på dålig service och dålig tillgänglighet. Men när de besökt oss så har man upplevt att vi är serviceminded och arbetar med ett stort engagemang.

Juristhjälp som ordnar med personlig assistans i Stockholm

Vi hjälper dig ansöka hos Försäkringskassan för dem som inte har personlig assistans. Vi har god kontakt med dem på Försäkringskassan för personlig assistans i Stockholm.

Vi har jurister med spetskompetens, som utifrån din livssituation, gör en bra ansökan som förhoppningsvis leder till att du får assistansersättning. Det gör vi kostnadsfritt mot att du blir kund hos oss om ansökan går igenom. Vi har gjort ansökan många gånger och vet hur man gör för att få ansökan beviljad.

LSS – lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade börjar gälla först när du har ett behov som överstiger 20 timmar i veckan för att kunna ansöka om personlig assistans.

I ansökan utgår man alltid i första hand ifrån dina behoven och sedan vilken typ av funktionsnedsättning du har. Lss säger att du har rätt till ett normalt liv .

Bra assistenter är A&O för god assistans

Yrket personlig assistent är annorlunda då man som arbetstagare arbetar med den assistansberättigade personen. Kontakten med personen som har funktionsnedsättning måste vara väldigt bra för att man ska kunna göra ett goda arbetsinsatser.

Arbetsdagarna kan vara helt olika varandra då man ska vara med den personen som har funktionsnedsättning och hjälpa till så livet blir så normalt som det bara går. Arbetets omfattning är därför mycket personligt och det gäller att kunna vara lyhörd och initiativrik för att vara så bra som möjligt på sitt jobb.

Anhörig och personlig assistans i Stockholm

Du som anhörig är välkommen att vara assistent. Det kan handla om far/mor/syster/son, ja alla anhöriga är välkomna att arbeta som assistent åt den person som har en funktionsnedsättning och är beviljad personlig assistans hos Försäkringskassan.

Vi bokar gärna möte med dig som vill prata mer om detta för att se hur vi kan hjälpa till. Vi har många års erfarenhet och god renommé

Vi anordnar personlig assistans i Stockholm till barn, ungdomar och vuxna. Vi har över 15 års erfarenhet av personlig assistans och som kund hos oss har du alltid rätt.”

VÅR PERSONLIG ASSISTANS I STOCKHOLM

Vi startades 2018 av Ulla Larsson med visionen om att vara en ärlig assistanssamordnare. Ulla har studerat på akademisk nivå och har hjälpt många människor med funktionshinder att få eller behålla ett beslut om personlig assistans, boendestöd, ledsagarservice, avlösning- och ledsagning. Ulla är personligt engagerad i alla sina kunder och brinner för frågor som har med omsorg att göra. Hon är ett levande inslag i olika debattforum och värnar om lagen tillika rättigheten LSS och SOL.

Vi är en organisation med personligt engagemang från alla medarbetare. Kunden är alltid i fokus och vi gör det vi lovar dig.

Vi lovar att du inom 24 timmar får träffa en representant från oss som har som mål att ge dig lösningar på eventuella problem.

Ringer du till oss får du alltid svar, kan vi inte ge dig svar på en gång så återkommer vi med det så fort det går.

Vår filosofi är att aldrig säga nej till något. Utan vi tänker istället ”Låt oss i stället se hur vi kan göra?”

Vi ska vara nära våra kunder och har därför kontakt så ofta det behövs.

VÅR GRUNDTANKE

Vi anser att personlig assistans är en rättighet för dig som på något sätt har en funktionsnedsättning. Denna rättighet finns i LSS – lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Lagen innebär sammanfattningsvis att den som har en funktionsnedsättning och i behov av hjälp med lagstadgad rätt skall ha möjlighet att leva ett så fritt och självständigt liv som möjlig.

ATT BYTA BOLAG SKA VARA ENKELT

Vi finns här för dig! Prova oss, ge oss en chans att göra något bra för dig. Det är gratis och allt du behöver göra är att kontakta oss. Vi ger oss inte förrän du är nöjd med din personliga assistans i Stockholm.

Andra tjänster vi erbjuder utöver personlig assistans i Stockholm

Här beskriver vi kort våra andra tjänster så du ska få förståelse för vad dem är innan du kontaktar oss med frågor.

Ledsagarservice

Ledsagarservice är egen sk. ledsagare som hjälper dig i olika typer av situationer. Ledsagarservice är en kostnadsfri tjänst som vi hjälper dig ansöka om hos din stadsdelsförvaltning. Ledsagarservice riktar sig till dig som har en funktionsnedsättning.

Avlösning

Avlösning är tillfällig omvårdnad av barn eller anhörig. Avlösarservice hjälper vi dig kostnadsfritt att ansöka om hos din stadsdelsförvaltning. Avlösning som insats finns för att du ska få tid att kunna göra aktiviteter i vardagen. Avlösarservice utförs av personal som vi tillsammans bestämmer vem det ska vara. Avlösning riktar sig till dig som är förälder eller anhörig.

Boendestöd

Boendestöd – stödinsats för personer med psykisk – eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Tillsammans med oss kommer vi fram till vem som ska utföra boendestöd. Boendestöd kan tex handla om att få struktur på hemmet och betala räkningar. Boendestöd varierar i hur många timmar du får beroende på beslutet som biståndshandläggaren på stadsdelsförvaltningen tar. Vi utför boendestöd i Stockholm.

Hemtjänst

Hemtjänst – personal som hjälper dig med punktinsatser, ofta i hemmet.

Personlig assistans i Stockholm, vad vi erbjuder!

Vad handlar personlig assistans i Stockholm om?

 • Gratis tillgång till jurist
 • Rikstäckande verksamhet
 • Godkänd av IVO och arbetsmiljöverket
 • Skräddarsytt avtal
 • Alltid svar på dina frågor
 • 97 % rekommenderar enligt genomförd oberoende undersökning
 • Speciellt uppmuntrande till sport och att Du reser i världen
 • Högre löner till assistenter och anhöriga för långsiktigt samarbete
 • Högsta kreditvärdighet – trygghet för assistenter och kunder
 • Egen kontaktperson
 • Fika när vi träffas
 • Dygnet runt jour
 • Ipad
 • Kollektivavtal

Tack för att du besökte hemsidan!